Varaa ilmainen Athletic Camp - testitunti

Kehitä kestävyyttä, voimaa ja liikkuvuutta Athletic Campilla!

Athletic Camp on suunniteltu sinulle, joka haluat elää tasapainoista aktiivista elämää. Haluat, että kroppasi toimii moitteetta ja arvostat henkilökohtaista valmennusta. Kaikki Athletic Camp -tuntimme on rakennettu niin, että ne kehittävät sekä kestävyyttä, voimaa että liikkuvuutta. Valmentajinasi toimivat alan parhaat fysioterapeutit ja tunneille otamme mukaan max 8 henkeä kerrallaan. Tämä takaa sen, että voimme antaa kaikille lähtötasosta riippumatta tehokkaita treeniliikkeitä.

Järjestämme tiistaisin, torstaisin, perjantaisin sekä viikonloppuisin ilmaisia Athletic Camp -testitunteja koko loppuvuoden!

urheiluvalmennus Helsinki
“Tunneilla tehdään paljon kiertoliikkeitä, mikä tuo lisää liikkuvuutta ja tekniikkaa golfharrastukseeni”
- Mikko
“Toivun polvileikkauksesta ja tämä huomiotitiin kaikessa tekemisessä koko tunnin ajan. Iso plussa fyssari valmentajista!”
- Kira
Helsinki Athletic Lab on yksityinen punavuorelainen kuntosali, jossa tarjoamme vaihtuvia yksityis- ja pienryhmävalmennuksia. Juuremme ovat fysioterapiassa ja huippu-urheiluvalmennuksessa. Meille tervetulleita ovat kuitenkin kaikki omasta hyvinvoinnistaan välittävät treenaajat!