Kehitä kestävyyttä, voimaa ja liikkuvuutta

Athletic Camp -pienryhmätunneillamme

Mikä on Athletic Camp?

Athletic Camp on suunniteltu sinulle, joka haluat elää tasapainoista aktiivista elämää. Haluat, että kroppasi toimii moitteetta ja arvostat henkilökohtaista valmennusta. Nimestään huolimatta kyseessä ei ole mikään leiri vaan viikoittain pyörivä pienryhmätreeni. Kaikki Athletic Camp -tuntimme on rakennettu niin, että ne kehittävät sekä kestävyyttä, voimaa että liikkuvuutta. Valmentajinasi toimivat alan parhaat fysioterapeutit ja tunneille otamme mukaan max 8 henkeä kerrallaan. Tämä takaa sen, että voimme antaa kaikille lähtötasosta riippumatta tehokkaita treeniliikkeitä.

Millaisia treenejä on tiedossa?

Athletic Camp koostuu viidestä eri tuntityypistä. Kaikilla tunneilla kehitetään kuitenkin sopivassa suhteessa voimaa, liikkuvuutta ja kestävyyttä. Eri tuntityypeistä voit lukea lisää alta. Treeneissä keskiössä on aina puhtaasti tehdyt liikeradat. Pienryhmä mahdollistaa sen, että fysioterapeutti-valmentaja voi ottaa osallistujien aiemmat vammat huomioon. 

 

Athletic Camp
koostuu viidestä eri tuntityypistä:

1. Athletic Training 

Harjoittelua, jolla pidät itsesi monipuolisesti kunnossa ja kehität fyysisiä ominaisuuksiasi. Tunnit koostuvat monipuolisesta voimaharjoittelusta ja liikkuvuusharjoitteista. Jokaisella tunnilla on sykettä nostava osuus. Näihin tunteihin olemme sitoneet kaiken sen osaamisen, jota hyödynnämme myös valmentamiemme huippu-urheilijoiden kanssa.

2. Athletic Strength

Voimaharjoittelutunti, jonka aikana keskitytään monipuolisesti eri voiman osa-alueiden kehittämiseen. Tavoitteemme on tehdä ihmisistä parempia liikkujia, joten harjoitteet tähtäävät askelrytmin vahvistamiseen. Pääpaino on alaraajoissa, mutta lähes joka treeniin mahtuu myös ylä- ja keskivartaloa vahvistavia harjoitteita.

3. Athletic Cardio

Tuntia voisi kuvailla sanoin: toiminnallinen sykeralli. Näissä treeneissä keskitytään tietyn sykealueen kuormittamiseen ja/tai erilaisten intervallien kautta maitohapollisen kestävyyden parantamiseen. Tunnit ovat usein melko korkean sykkeen treenejä, mutta välillä tehdään myös pitkäkestoisia matalamman sykkeen treenejä.

Treeniajat:

Athletic Camp -treenejä järjestetään viikon jokaisena päivänä. Treenit varataan etukäteen käyttäen WOD-connect sovellusta. Saat ohjeet treenien varaamiseen, kun aloitat treenisi. Ensimmäinen treeni kanssamme on aina ilmainen!

4. Athletic Mobility

Tunneilla keskitytään aktiivisen liikkuvuuden kehittämiseen. Kehitämme voimaa nivelten liikelaajuuden ääressä. Tämän tyyppinen harjoittelu todistetusti parantaa urheilullisia ominaisuuksia ja auttaa sinua välttämään lihas- ja jännevammoja, jotka johtuvat liian heikosta lihashallinnasta. 

5. Athletic Movement / Redcord-tunnit

Tunnit haastavat voimantuottoasi, keskivartalon hallintaasi ja liikkuvuuttasi. Redcord on norjalaisten fysioterapeuttien kehittämä suspension training -väline, jossa harjoitteet tehdään kahden toisistaan erillisen köyden varassa. Tämä tekee harjoittelusta hyvin paljon haastavampaa kuin esimerkiksi tavallinen kehonpainoharjoittelu. 

Valitse sinulle sopivin tapa treenata:

1 x vko 

Saat osallistua mille tahansa Athletic Camp -tunnille 1 x viikossa. Lisäksi saat hyödyntää Open Gym -aikoja itsenäiseen treenaamiseen.

89€/kk

2 x vko 

Saat osallistua mille tahansa Athletic Camp -tunnille 2 x viikossa. Lisäksi saat hyödyntää Open Gym -aikoja itsenäiseen treenaamiseen.

159€/kk

3 x vko 

Saat osallistua mille tahansa Athletic Camp -tunnille 3 x viikossa. Lisäksi saat hyödyntää Open Gym -aikoja itsenäiseen treenaamiseen.

219€/kk

Limitless 

Saat osallistua mille tahansa Athletic Camp -tunnille milloin tahansa.  Lisäksi saat hyödyntää Open Gym -aikoja itsenäiseen treenaamiseen.

269€/kk

10 x kortti

Treenaa omaan tahtiisi. 10 kerran kortti on voimassa 6 kuukautta ensimmäisestä treenistäsi.

250€

UUDEN ASIAKKAAN ETU:
Aloita treenit elokuussa ja treenaa 2kk puoleen hintaan!
Pienryhmäharjoittelu - Helsinki Athletic Lab
“LABin treeneissä tulee joka kerta jotain uutta. Huikea meininki ja valmennusosaaminen!”
- Martin Kalliola, yrittäjä, ex-maajoukkuelumilautailija
Helsinki Athletic Lab on yksityinen punavuorelainen kuntosali, jossa tarjoamme vaihtuvia yksityis- ja pienryhmävalmennuksia. Juuremme ovat fysioterapiassa ja huippu-urheiluvalmennuksessa. Meille tervetulleita ovat kuitenkin kaikki omasta hyvinvoinnistaan välittävät treenaajat!

Tutustu Atheltic Camp -valmentajiin:

Ville rapeli

Fysioterapeutti
Fysiikkavalmentaja
Perustaja

EDUARDO RODRIGUEZ

Urheilufysioterapeutti

 

Ella Ikävalko

Fysioterapeutti
Urheiluhieroja

Julien bobet

Fysioterapiaopiskelija
Voimavalmentaja

Ella Paananen

Fysioterapeutti
Fysiikkavalmentaja

antti leirimaa

Fysioterapeuttiopiskelija
Urheiluvalmentaja

Tino Virtanen

Fysioterapeutti