Kehitä kestävyyttä, voimaa ja liikkuvuutta

Athletic Camp -pienryhmätunneillamme

Toiminnallista voimaa ja liikkuvuutta

Kehosi kannalta oikein toteutettu voimaharjoittelu on yksi parhaita tapoja varmistaa, että voit tehdä arjessa kaikkea sitä liikuntaa mitä haluat ja urheilla ilman loukkaantumisia.

Athletic Camp -treenit perustuvat viimeisimpään tutkittuun tietoon ja ihmisen biomekaanisiin liikemalleihin. Samalla opit myös tuottamaan voimaa liikealueiden äärissä, joka parantaa niveltesi terveyttä ja kasvattaa liikkuvuuttasi turvallisesti.

Huikea treeniporukka ja vaihtelevaa sykettä

Iso osa Athletic Campia on mahtava treeniporukka. Osa asiakkaistamme on treenannut kanssamme jo kymmenen vuoden ajan. Olemme hioutuneet yhteen joukkueeksi, joka toivottaa uudet tulijat aina lämpimästi mukaan. Ryhmän positiivinen paine auttaa kaikkia suoriutumaan treeneistä aina vähän tehokkaammin.

Treeneissä testataan myös sydän- ja verenkiertoelimistösi toimivuutta. Teemme paljon eripituisia kuntopiirejä voimaharjoittelun lisäksi ja välillä sykkeet käyvätkin niin korkealla, että myös maksimikestävyytesi kehittyy.

Keskivartalo kaiken liikkeen moottorina

Meille on tärkeää, että osaat käyttää keskivartaloasi hyvin. Kun keskivartalosi lihaksisto on tasapainossa ja vahva, säästyt monilta ongelmilta. Teemme todella paljon erilaisia voimaharjoitteita jotka kohdistuvat suoraan core-lihaksiisi. Tämän lisäksi kaikki Athletic Campilaiset saavat myös osallistua Redcord-tunneillemme, joissa pääfokus on aina keskivartalon lihaksiston ja kehonhallinnan haastaminen.

Athletic Camp
koostuu viidestä eri tuntityypistä:

1. Athletic Training (perustunti)

Harjoittelua, jolla pidät itsesi monipuolisesti kunnossa ja kehität fyysisiä ominaisuuksiasi. Tunnit koostuvat monipuolisesta voimaharjoittelusta ja liikkuvuusharjoitteista. Jokaisella tunnilla on sykettä nostava osuus. Näihin tunteihin olemme sitoneet kaiken sen osaamisen, jota hyödynnämme myös valmentamiemme huippu-urheilijoiden kanssa.

2. Athletic Strength

Perjantaisin pyörivä voimaharjoittelutunti, jonka aikana keskitytään monipuolisesti eri voiman osa-alueiden kehittämiseen. Tavoitteemme on tehdä ihmisistä parempia liikkujia, joten harjoitteet tähtäävät askelrytmin vahvistamiseen. Pääpaino on alaraajoissa, mutta lähes joka treeniin mahtuu myös ylä- ja keskivartaloa vahvistavia harjoitteita.

3. Athletic Cardio

Torstaiaamun ja -illan toiminnallinen sykeralli. Näissä treeneissä keskitytään tietyn sykealueen kuormittamiseen ja/tai erilaisten intervallien kautta maitohapollisen kestävyyden parantamiseen. Tunnit ovat usein melko korkean sykkeen treenejä, mutta välillä tehdään myös pitkäkestoisia matalamman sykkeen treenejä.

4. Athletic Mobility

Tunneilla keskitytään aktiivisen liikkuvuuden kehittämiseen. Kehitämme voimaa nivelten liikelaajuuden ääressä. Tämän tyyppinen harjoittelu todistetusti parantaa urheilullisia ominaisuuksia ja auttaa sinua välttämään lihas- ja jännevammoja, jotka johtuvat liian heikosta lihashallinnasta. Liikkuvuutta pääset kehittämään kanssamme joka tiistai ja sunnuntai.

5. Athletic Movement / Redcord-tunnit

Tunnit haastavat voimantuottoasi, keskivartalon hallintaasi ja liikkuvuuttasi. Redcord on norjalaisten fysioterapeuttien kehittämä suspension training -väline, jossa harjoitteet tehdään kahden toisistaan erillisen köyden varassa. Tämä tekee harjoittelusta hyvin paljon haastavampaa kuin esimerkiksi tavallinen kehonpainoharjoittelu. Redcord-tunneille voit osallistua maanantaisin, perjantaisin ja suunnuntaisin.

Hinnoittelu

Voit valita viidestä eri vaihtoehdosta:

1. Käynti 1 x viikossa, 89€/kk 

2. Käynti 2 x viikossa, 159€/kk

3. Käynti 3 x viikossa, 219€/kk

4. Rajoittamaton käyttöoikeus, 269€/kk

5. 10 x kortti, 250€

Pienryhmäharjoittelu - Helsinki Athletic Lab
“LABin treeneissä tulee joka kerta jotain uutta. Huikea meininki ja valmennusosaaminen!”
- Martin Kalliola, yrittäjä, ex-maajoukkuelumilautailija
Olemme luoneet sinulle tavan harjoitella, joka on:

Tehokas.

Harjoittelu meillä säästää aikaasi. Kaksi kertaa viikossa treenaaminen säännöllisesti tuottaa jo tuloksia.

Monipuolinen.

Et tee samaa harjoitusta lähes koskaan uudestaan. Ryhmässä on keskimäärin 4-6 ihmistä, joten saat varmasti riittävästi huomiota valmentajaltasi.

Toimiva.

Testattu Suomen kovimpien urheilijoiden kanssa. Olemme käyttäneet samoja metodeja menestyksekkäästi monien Olympia- ja maajoukkueurheilijoiden kanssa.