Kehitä kestävyyttä, voimaa ja liikkuvuutta

Athletic Camp -pienryhmätunneillamme

Mikä on Athletic Camp?

Athletic Camp on suunniteltu sinulle, joka haluat elää aktiivista elämää. Nimestään huolimatta kyseessä ei ole mikään leiri vaan viikoittain pyörivä pienryhmätreeni. Valmentajinasi toimivat alan parhaat fysioterapeutit.

Millaisia treenejä on tiedossa?

Athletic Camp koostuu viidestä eri tuntityypistä. Kaikilla tunneilla kehitetään kuitenkin sopivassa suhteessa voimaa, liikkuvuutta ja kestävyyttä.  Eri tuntityypeistä voit lukea lisää alta. 

Max. 8 hengen pienryhmä mahdollistaa sen, että fysioterapeutti-valmentaja voi antaa kaikille henkilökohtaista valmennusta.

 

Athletic Camp
koostuu viidestä eri tuntityypistä:

1. Athletic Training 

Tunnit koostuvat monipuolisesta voimaharjoittelusta ja liikkuvuusharjoitteista. Jokaisella tunnilla on sykettä nostava osuus. 

2. Athletic Strength

Voimaharjoittelutunti, jonka aikana keskitytään monipuolisesti eri voiman osa-alueiden kehittämiseen. Pääpaino on alaraajoissa, mutta lähes joka treeniin mahtuu myös ylä- ja keskivartaloa vahvistavia harjoitteita.

3. Athletic Cardio

Näissä treeneissä keskitytään tietyn sykealueen kuormittamiseen ja/tai erilaisten intervallien kautta kestävyyden parantamiseen. Tunnit ovat usein melko korkean sykkeen treenejä, mutta välillä tehdään myös pitkäkestoisia matalamman sykkeen treenejä.

4. Athletic Mobility

Tunneilla keskitytään aktiivisen liikkuvuuden kehittämiseen. Kehitämme voimaa nivelten liikelaajuuden ääressä. Tämän tyyppinen harjoittelu todistetusti parantaa urheilullisia ominaisuuksia ja auttaa sinua välttämään lihas- ja jännevammoja, jotka johtuvat liian heikosta lihashallinnasta. 

5. Athletic Movement / Redcord-tunnit

Tunnit haastavat voimantuottoasi, keskivartalon hallintaasi ja liikkuvuuttasi. Redcord on norjalaisten fysioterapeuttien kehittämä suspension training -väline, jossa harjoitteet tehdään kahden toisistaan erillisen köyden varassa. Tämä tekee harjoittelusta hyvin paljon haastavampaa kuin esimerkiksi tavallinen kehonpainoharjoittelu. 

Treeniajat:

Athletic Camp -treenejä järjestetään viikon jokaisena päivänä. Treenit varataan etukäteen käyttäen WOD-connect sovellusta. Saat ohjeet treenien varaamiseen, kun aloitat treenisi. 

Valitse sinulle sopivin tapa treenata:

Athletic Camp -jäsenyyteen sisältyy:

  • Ilmainen testitreeni ja 2 viikon tyytyväisyystakuu
  • Fysioterapeutin ohjaamat pienryhmätreenit
  • Saat valita, mille Athletic Camp -tunnille osallistut. Voit vaihdella tunteja esimerkiksi viikoittain oman mielesi mukaan
  • Pääsyn Open Gymille: Athletic Camp -treenien lisäksi voit hyödyntää kuntosalia varusteineen itsenäiseen treenaamiseen. Open Gym on auki arkisin klo 13-16. lauantaisin klo 10-12 ja sunnuntaisin klo 15-17.
UUDEN ASIAKKAAN ETU!
Tule testaamaan kaksi viikkoa täysin ilmaiseksi.

1 x vko 

Saat osallistua mille tahansa Athletic Camp -tunnille 1 x viikossa. Lisäksi saat hyödyntää Open Gym -aikoja itsenäiseen treenaamiseen.

89€/kk

2 x vko 

Saat osallistua mille tahansa Athletic Camp -tunnille 2 x viikossa. Lisäksi saat hyödyntää Open Gym -aikoja itsenäiseen treenaamiseen.

159€/kk

3 x vko 

Saat osallistua mille tahansa Athletic Camp -tunnille 3 x viikossa. Lisäksi saat hyödyntää Open Gym -aikoja itsenäiseen treenaamiseen.

219€/kk

Unlimited 

Saat osallistua mille tahansa Athletic Camp -tunnille milloin tahansa.  Lisäksi saat hyödyntää Open Gym -aikoja itsenäiseen treenaamiseen.

269€/kk

10 x kortti

Treenaa omaan tahtiisi. 10 kerran kortti on voimassa 6 kuukautta ensimmäisestä treenistäsi.

250€

“LABin treeneissä on aina hyvä meininki ja valmennusosaaminen on huipussa, apua saa aina tarvittaessa. Tunnit on monipuolisia ja motivoivia. Treenin jälkeen on aina voittaja fiilis!”
- Athletic Camp -treenaaja
Helsinki Athletic Lab on yksityinen kuntosali Punavuoressaa, jossa tarjoamme vaihtuvia yksityis- ja pienryhmävalmennuksia. Juuremme ovat fysioterapiassa ja huippu-urheiluvalmennuksessa. Meille tervetulleita ovat kaikki omasta hyvinvoinnistaan välittävät treenaajat!

Tutustu Atheltic Camp -valmentajiin:

Ville rapeli

Fysioterapeutti
Fysiikkavalmentaja
Perustaja

EDUARDO RODRIGUEZ

Urheilufysioterapeutti

 

Ella Ikävalko

Fysioterapeutti
Urheiluhieroja

Julien bobet

Fysioterapeuttiopiskelija
Voimavalmentaja

Ella Paananen

Fysioterapeutti
Fysiikkavalmentaja

antti leirimaa

Fysioterapeuttiopiskelija
Urheiluvalmentaja

Tino virtanen

Fysioterapeutti

jani bäckman

Fysioterapeuttiopiskelija
Urheiluhieroja