Hinnasto

LAB Workout

LAB Workout -jäsenyyteen sisältyy:

  •  Ilmainen testitreeni ja 2 viikon tyytyväisyystakuu
  • Oma valmentajan, jonka kanssa saat suunnitella juuri sinulle sopivan treeniaikataulun ja tuumailla, miten kehittää heikkouksia ja hioa vahvuutesi aivan loppuun asti
  • Jäsenyydellä pääset fysioterapeutin ohjaamiin pienryhmätreeneihin
  • Pääsyn Open Gymille. Athletic Camp -treenien lisäksi voit hyödyntää kuntosalia varusteineen itsenäiseen treenaamiseen. Open Gym on auki arkisin klo 12-16, lauantaisin klo 10-12 ja sunnuntaisin klo 15-17.

Light -paketti sis. 5 treeniä/kk, alk. 79€/kk

Basic -paletti sis. 10 treeniä/kk, alk 142€/kk

Max -paketti sis. 15 treeniä/kk, alk. 192€/kk

All in -paketti sis. rajoittamaton käyttöoikeus, alk. 233€/kk

10x kortti 250€ (kortti on voimassa 6kk ensimmäisestä treenikerrasta)


mama lab

Ensikäynti 149€/ 1,5h

Yksityinen fysioterapiakäynti raskaana oleville ja synnytyksestä palautuville naisille. Ensikäynnin jälkeen saat yksilöllisen harjoitusohjelman.


personal training

Alkaen 99€ / tunti

Emme tarjoa tavallista Personal Training -kokemusta. Meillä saat henkilökohtaisen valmentajan sekä fysioterapeutin samassa paketissa. Jokaisella valmentajallamme on omat vahvuudet, valitsemme sinulle sopivan kokonaisuuden ja valmentajan tavoitteisiisi peilaten.

Urheiluhieronta

Alkaen 45€/ 30min

Hieronta nopeuttaa palautumista urheilusuorituksesta, vähentää lihasjännitystä sekä kipuilua. Urheiluhierojamme ovat myös fysioterapeutteja tai fysioterapeuttiopiskelijoita.

Suosituin! Hieronta 60min/ 65€

Hieronta 45min/ 55€

Hieronta 30min/ 45€ 

 

Urheiluvalmennus

Alkaen 99€/h

Urheiluvalmennus sinun tavoitteiden ja lajin ehdoilla. Pidempää valmennussuhdetta etsiessäsi, ole suoraan yhteydessä Villeen. Näissä tapauksissa järjestämme aina ilmaisen testikerran.

ville@helsinkiathleticlab.com


Valmentava fysioterapia

Alkaen 99€ / tunti

Ensikäynti alkaen 129€ / 1,5h

Tarjoamme ennaltaehkäiseviä ja kuntouttavia palveluita suorituskyvyn, hyvinvoinnin ja terveyden edistämiseen. Työskentelemme päivittäin erilaisten urheiluvammojen ja ihmisten liikkumiseen liittyvien vaivojen parissa.

pienryhmäharjoittelu

Alkaen 149€/ h

Kokoa oma treeniporukkasi ja räätälöidään teille sopiva treenikokonaisuus! Yksilölliset treenit fysioterapeutin johdolla kaveriporukoille tai lajiharrastajille. Jos harkitsette pidempää sitoutumista vaikka viikottaiseen treeniin, tarjoamme mielellämme ilmaisen testitreenin.

Yrityspalvelut

Pyydä tarjous! Kerro meille millaisia tarpeita yritykselläsi on ja räätälöidään juuri teidän tiimille sopiva treenikokonaisuus.