Parempaa työssäjaksamista ja vähemmän sairaslomapäiviä

Haaveiletko kivuttomista työpäivistä tai paremmasta työssä jaksamisesta? Anna meidän auttaa yritystäsi voimaan paremmin.

Meillä valtaosa yritysryhmistä treenaa kerran viikossa!

Fysioterapeuttimme luovat juuri teidän yritysryhmälle sopivan treenikokonaisuuden. Kaikki treenaajat otetaan huomioon yksilöllisesti, joten ei ole väliä vaikka lähtötaso treenaajien kesken eroaisi toisistaan.

Kaikki meidän palvelut yrityksille hinnoitellaan yksilöllisesti. Pienryhmätreenit alkaen 159€/ h. 

Tutustumistreeni yritysryhmille on aina ilmainen.

“Työhyvinvoinnin näkökulmasta koko Mellakka Events kokee saavansa viikoittaisesta tunnista tukea, liikkuvuutta ja monipuolista apua sekä toimisto- että kenttätyöskentelypäiviin. Labilla ei koskaan tule rikottua kroppaa, vaan aina löytyy ikään ja kuntotasoon sopiva treeni osaavien valmentajien ohjatessa aktiivisesti puhtaisiin liikesuorituksiin. Ei se liikkeiden määrä, vaan se laatu.”

Räätälöidyt treenit omalle tiimillesi!

Treenit yritysryhmille luodaan aina yksilöllisesti treeniporukan tavoitteet ja toiveet huomioon ottaen. Treenit koostuvat kuitenkin monipuolisesti kestävyydestä, liikkuvuudesta ja voimaharjoittelusta. 

LABille voi tulla treenaamaan täysin matalalla kynnyksellä. Kaikkien lähtötaso sekä yksilölliset tavoitteet otetaan aina huomioon. Valmentajina treeneissä toimii koulutetut fysioterapeutit, joten treenaaminen on turvallista sekä aikaisemmat vammat otetaan huomioon.

Helsinki Athletic Lab - Palvelut yrityksille - viikottaiset treenit
“Viikottaiset treenit Labilla on ollut Frammelle mahtava tapa tavata asiakkaita rennossa ympäristössä ja työntekijöidemme työssäjaksaminen on parantunut merkittävästi”

Pyydä tarjous!

Kerro meille millaisia tarpeita yritykselläsi on ja suunnitellaan teille yhdessä rutiinit, joilla voitte kaikki paremmin.