Labin Personal Training - Fysioterapeutti ja henkilökohtainen valmentaja samassa paketissa

Emme tarjoa tavallista Personal Training -kokemusta. Kaikki henkilökohtaiset valmentajamme ovat fysioterapeutteja. Näin takaamme tehokkaan ja turvallisen harjoittelun. Jokaisella valmentajallamme on omat vahvuutensa, kerro meille omat tavoitteesi ja löydämme varmasti oikean ihmisen auttamaan juuri sinua.
Labilla henkilökohtainen valmentajasi on aina fysioterapeutti. Voit valita valmentajasi tavoitteidesi ja omien kehityshaasteittesi mukaan.

Suorituskykyvalmennus

Suorituskykyvalmennus keskittyy juuri siihen mitä se kertookin, eli suorituskykysi optimoimiseen. Tässä valmennusmuodossa lähdemme aina ensin kartoittamaan sen hetkisen elämäntilanteesi ja selvitämme kehityshaasteesi ja voimavarasi. Susorituskykyvalmennuksessa lähdemme parantamaan suorituskykyäsi suhteessa omiin tavoitteisiisi.

Hyvä esimerkki suorituskykyvalmennuksen tavoitteista voi olla esimerkiksi stressin hallinta liikunnan avulla tai työssäjaksamisen parantaminen järkevän harjoitusohjelman avustamana.

Voimavalmennus

Eri yksilöiden tarve voimalle poikkeaa paljonkin toisistaan. Siinä missä harrastejääkiekkoilija tarvitsee oikeassa suhteessa räjähtävää voimaa ja maitohapon sietokykyä tarvitsee taas kestävyysjuoksua harrastava ihminen hyvää voimakestävyyttä. Toimistotyöntekijällä tarve taas saattaa keskittyä ryhtiä hallitsevien lihasten vahvistamiseen. Huippu-urheilijoiden kohdalla tarpeen taas ratkaisee aina tarkka lajianalyysi.

Mistä ikinä lähdetkään liikkeelle omassa voimaharjoittelussasi, löytyy meiltä varmasti huippuosaava voimaharjoitteluun erikoistunut fysioterapeutti avuksesi.

Urheiluvalmennus

Urheilijana perustasi tulee olla äärimmäisen vahva. Tuon perustan luomiseen voi mennä paljon aikaa, jos se on aiemmin jätetty liian vähälle huomiolle. Meidän valmennuksessamme pidämme huolen, että jokainen osa-alueesi on riittävän kovalla tasolla, jotta pystyt suoriutumaan lajisi kovimmistakin kuormista loukkaantumatta.

Hyvän pohjatason saavutettua, voidaan ryhtyä hiomaan lajin huipulle pääsemiseen vaadittavia ääriominaisuuksia.

Personal Training hinnat alkaen 99€/h

Personal training - LAB
“Salille on aina kiva tulla ja treenit ovat huippulaadukkaita! Fyssarit 10/10 ammattilaisia.”
- Asiakspalautekysely, anonyymi, 2022

Kiinnostuitko personal trainingista?

Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai tule käymään paikan päällä. Kerro samalla mitkä ovat tavoitteesi ja toiveesi. Sovitaan yhdessä tutustuminen niin pääset kokeilemaan treenejä ilmaiseksi. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä. Nähdään pian!