Pienryhmäharjoittelu - hauskaa, tehokasta ja kehittävää

Järjestä omalle porukallesi privatreenit LABilla!

Kaverit mukaan ja yhteistreenille!

Elämä on monella kiireistä, joten hyvässä ympäristössä omasta terveydestä huolehtiminen on erittäin tärkeää, ja mikä sen parempaa kun ottaa kaverit mukaan. 

Kokoa oma treeniporukkasi ja me hoidamme loput. Yksilölliset treenit fysioterapeutin johdolla yritysryhmille, kaveriporukoille tai lajiharrastajille. 

Millaista treeniä on luvassa?

 Treenit koostuvat monipuolisesta voimaharjoittelusta, liikkuvuudesta ja kestävyydestä. LABilla tilojen toimivuus sekä erilaiset harjoitteluvälineet ovat viimeisen päälle. Kaikki valmentajamme ovat koulutettuja fysioterapeutteja, joten harjoittelu on aina turvallista, tehokasta ja kehittävää.

 

Osta pienryhmätunti kaveriporukallesi nyt kampanjahintaan 149€!

"Ollaan treenattu kavereiden kanssa LABilla jo muutama vuosi. Meillä on keski-ikäistyvien kundien porukka, jolla treenataan kerran viikossa. Saadaan aina hyvä treeni koko porukalle, kun kaikkien omat tavoitteet ja haasteet otetaan huomioon."
- Jaakko, pienryhmätreenaaja

Kiinnostuitko pienryhmätreeneistä?

Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Kerro samalla mitkä ovat tavoitteesi ja toiveesi pienryhmäharjoittelun suhteen. Sovitaan yhdessä tutustuminen niin pääset kokeilemaan treenejä kampanjahintaan. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä. Nähdään pian!

Ajanvaraus