Pienryhmäharjoittelu - Hauskaa, tehokasta ja kehittävää

Pienryhmäharjoittelun perimmäinen tarkoitus Labilla on pitää huoli, että keho pysyy ehjänä ja vahvana.

Meidän tavoitteemme on, että ihmiset pystyvät liikkumaan ja nauttimaan omista harrastuksistaan vielä 70-vuotiaanakin.

Harjoittelu perustuu aina viimeisimpään tutkittuun tietoon ja ihmisen luonnollisiin liikemalleihin. Kaikki valmentajamme ovat fysioterapeutteja, joten harjoittelu on aina turvallista, tehokasta ja kehittävää. Ryhmäkoko Labin pienryhmissä on aina maksimissaan 8 henkilöä, ellei toisin sovita​.

Meillä voit harjoitella pienryhmässä monella eri tavalla

Tarjoamme palveluita useille eri kohderyhmille ja voit itse valita sitoutumisesi asteen.

Yritykset

Yrityksille suunnatussa pienryhmävalmennuksessa tavoitteenamme on parantaa työhyvinvointia ja työterveyttä. Haluamme ennaltaehkäistä tuki- ja liikuntaelinvaivoja sekä vähentää sairauspoissaoloja. Fysioterapeutiemme avulla rakennat juuri sinun yrityksellesi sopivan kokonaisuuden!

Ota yhteyttä

Kaveriporukat

Elämä on monella kiireistä, joten hyvässä ympäristössä omasta terveydestä huolehtiminen on erittäin tärkeää, ja mikä sen parempaa kun ottaa kaverit mukaan. Kaveriporukoille suunnatussa pienryhmävalmennuksessa, tarjoamme teille mahtavaa meininkiä ja yhteisöllistä harjoittelua meidän huippuvalmentajien tukemana. LABilla tilojen toimivuus sekä erilaiset harjoitteluvälineet ovat viimeisen päälle.

Varaa ilmainen tutustumistunti

Athletic Camp

Athletic Campilla pääset kokeilemaan rajojasi pienessä, maksimissaan kahdeksan hengen ryhmässä. Athletic Campilla harjoittelet monipuolisesti. Kehität kestävyyttä, voimaa ja liikkuvuutta sekä pääset mukaan mahtavaan treeniporukkaan!

Lue lisää

Kurssit & workshopit

Järjestämme kausiluontoisesti erilaisia kursseja ja workshopeja. Näihin lukeutuvat mm. urheilijoille suunnatut offseason-harjoittelun jaksot pienryhmissä, äideille ja raskaana oleville suunnattu Mama Lab ja tulossa on myös Athletic Change -kurssi niille, jotka haluavat muutta harjoitteluaan ja parantaa hyvinvointiaan kestävällä tavalla.

Mama LAB

Pienryhmäharjoittelu - Helsinki Athletic Lab
“Yhteisöllisyys, rentous, hauskuus ja treeni-ilmapiiri ovat poikkeuksellisia”
- Asiakspalautekysely, anonyymi, 2022

Kiinnostuitko pienryhmätreeneistä?

Ota meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Kerro samalla mitkä ovat tavoitteesi ja toiveesi pienryhmäharjoittelun suhteen. Sovitaan yhdessä tutustuminen niin pääset kokeilemaan treenejä ilmaiseksi. Vastaamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä. Nähdään pian!

Ajanvaraus