Summer Camp 2023

269,00 1000,00 

Summer Camp on treenijakso, jossa treenataan kaksi kertaa päivässä viiden päivän ajan. Summer Campin valmennus on suunniteltu niin, että jaksat vetää viikon läpi vaikka takana olisi vähän passiivisempikin treenitalvi ja -kevät.

Summer Camp järjestetään kesällä 2023 heinäkuussa viikoilla 27 & 30. Valitse omasi!

Huom! Jos haluat ottaa kaverin mukaan molemmille viikoille, saat kaupan päälle treenata koko syyskuun Labilla ilmaiseksi (arvo 269€)!

Tule mukaan niin saat:

  • Jokaiseen treeniin kaksi fysiterapeuttia valmentajaksi pitämään huolta siitä, että treenikokemus on tehokas, turvallinen ja kehittävä!

  • Iloisen ryhmän samanhenkisiä ihmisiä, joilta saat potkua itsesi ylittämiseen (ryhmän koko 8 hlö)

  • Voima, cardio, liikkuvuus ja kehonhallinta treenejä juuri oikeassa suhteessa. Summer Camp on kokonaisvaltainen treenikokemus, jossa opit paljon lisää fiksusta harjoittelusta.

*Yhteistyökumppanit julkistamme myöhemmin!

Järjestämme kaksi Summer Campia:

Viikko 27: 3.-7.7.

Viikko 30: 24.-28.7.

Aamutreenit klo 8 ja iltatreenit klo 17

Treenaamme ulkona Eira Open Airilla ja omissa treenitiloissamme Punavuoressa. Sisätreeneissä on käytössä 330m2 viimeisen päälle varusteltu treenitila.

Hinta 269€ sisältää:

  • Viikon valmennuksen – joka treeneissä on kaksi fysioterapeuttia valmentajina

  • Tuotepaketit yhteistyökumppaneilta sekä LAB treenipaita

Haluatko ottaa kaverin mukaan?

Hinta yhteensä 500€ – sisältää viikon valmennuksen kahdelle sekä molemmilla tuotepaketit yhteistyökumppaneilta ja treenipaidat. Huom! Jos haluat ottaa kaverin mukaan molemmille viikoille, saat kaupan päälle treenata koko syyskuun Labilla ilmaiseksi (arvo 269€)!