Summer Camp 2024

219,00 400,00 

Summer Camp järjestetään kesäkuussa 2024 24.-28.6.2024

Summer Camp on kokonaisvaltainen treenikokemus, jossa opit paljon lisää fiksusta harjoittelusta. Summer Campin valmennus on suunniteltu niin, että jaksat vetää viikon läpi vaikka takana olisi vähän passiivisempikin treenitalvi ja -kevät. Kaikki valmentajamme ovat kokeneita fysiikka- ja voimavalmentajia ja heillä on fysioterapeutin koulutus.

Huom! Earlybird-hinnoittelu on voimassa toukokuun loppuun asti. Hanki ajoissa paikkasi vuoden makeimmalle treeni viikolle ja saat 50€ alennusta.

Jos otat kaverisi mukaan saat molempien treenin hintaan 400€, eli maksatte kumpikin vain 200€.

Tämän jälkeen hinnat 269€/hlö ja 500€/2 hlöä

Tule mukaan niin saat:

  • Jokaiseen treeniin kaksi fysiterapeuttia valmentajaksi pitämään huolta siitä, että treenikokemus on tehokas, turvallinen ja kehittävä!

  • Iloisen ryhmän samanhenkisiä ihmisiä, joilta saat potkua itsesi ylittämiseen (ryhmän koko 8 hlö)

  • Voima, cardio, liikkuvuus ja kehonhallinta treenejä juuri oikeassa suhteessa. Summer Camp on kokonaisvaltainen treenikokemus, jossa opit paljon lisää fiksusta harjoittelusta.

  • Yhteistyökumppaniemme tuotepaketit. Yhteistyökumppaneina tänä vuonna ovat Nosht, Barebells, Vitamin Well ja Authentic Beauty Concept

Summer Camp 2024 järjestetään 24.-28.6.2024

Aamutreenit klo 8 ja iltatreenit klo 17

Treenaamme ulkona Kaivopuiston alueella ja omissa treenitiloissamme Punavuoressa. Sisätreeneissä on käytössä 330m2 viimeisen päälle varusteltu treenitila.

Hinta 269€ sisältää:

  • Viikon valmennuksen – joka treeneissä on kaksi fysioterapeuttia valmentajina

  • Tuotepaketit yhteistyökumppaneilta

  • Huipputarjouksen syksyn -24 pienryhmätreeneistä ja fysioterapiasta

Haluatko ottaa kaverin mukaan?

Earlybird hinta yhteensä 400€ – sisältää viikon valmennuksen kahdelle sekä molemmille tuotepaketit yhteistyökumppaneilta.