Opi liikkumaan paremmin ja kivuttomammin

Kehitä voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta

LAB Workout -pienryhmätunneillamme

Mikä on Lab Workout?

LAB Workout -pienryhmä on suunniteltu sinulle, joka haluat elää aktiivista elämää ja pitää huolen, että kestät arjen ja mahdollisten muiden harrastustesi rasitukset. Tavoitteemme on, että jokainen treeni on tehokas, hauska ja sopivasti erilainen. Valmentajinasi toimivat alan parhaat fysioterapeutit ja fysiikkavalmentajat.

 

Millaisia treenejä on tiedossa?

LAB Workout koostuu viidestä eri tuntityypistä. Kaikilla tunneilla kehitetään sopivassa suhteessa voimaa, liikkuvuutta ja kestävyyttä.

Ihmisen tärkein tapa liikkua on käveleminen ja juoksu. Tämän takia iso osa harjoitteista tehdään vuoropuolisesti tai yhden jalan varassa. Myös kiertosuunnan harjotteilla on iso rooli Workout Lab -treeneissä

Max. 8 hengen pienryhmä mahdollistaa sen, että saat aina tunnilla henkilökohtaista valmennusta.

Jos kiinnostuit, niin varaa alta ilmainen testitreeni, ja pääset kokeilemaan treenejä kahdeksi viikoksi ilman sitoumuksia.

“Labille on aina kiva tulla. Valmentajat osaavat asiansa ja apua saa tarvitessaan aina. Olen ensimmäistä kertaa vuosikausiin oikeasti innostunut lihaskuntotreenistä. Tunnit on monipuolisia ja motivoivia. Tykkään siitä, että ohjelmat vaihtelee. Olen tosi iloinen, että löysin nämä treenit. Olette onnistuneet erittäin hyvin luomaan tosi kivan treeniympäristön. Kiitos siitä!”
- LAB Workout -treenaaja

Mahtavien treenien lisäksi saat joka tunnille huippuvalmentajan, jolla on aina fysioterapeutin koulutus

LAB Workout -jäsenyyteen sisältyy:

 • Ilmainen testitreeni ja 2 viikon tyytyväisyystakuu
 • Fysioterapeutin ohjaamat pienryhmätreenit
 • Oma henkilökohtainen valmentajasi, jonka kanssa pääset tekemään suunnitelman kehityksesi tueksi. Oma valmentajasi on sinuun myös yhteydessä säännöllisin väliajoin.
 • Saat valita, mille LAB Workout -tunnille osallistut. Voit vaihdella tunteja viikoittain oman mielesi mukaan.
 • Pääsyn Open Gymille: Athletic Camp -treenien lisäksi voit hyödyntää kuntosalia varusteineen itsenäiseen treenaamiseen. Open Gym on auki arkisin klo 12-16. lauantaisin klo 10-12 ja sunnuntaisin klo 15-17


Valitse itsellesi paras treenipaketti alta!

Light

Kun haluat ehtiä muutakin
 • Valitse haluamasi 5 treeniä /kk
 • Oma valmentaja
 • Open Gymin käyttöoikeus

alk. 79€/kk

Basic

Suosituin pakettimme
 • Valitse haluamasi 10 treeniä /kk
 • Oma valmentaja
 • Open Gymin käyttöoikeus

alk. 142€/kk

Max

Kun todella haluat kehittyä
 • Valitse haluamasi 15 treeniä /kk
 • Oma valmentaja
 • Open Gymin käyttöoikeus
 • 1 ilmainen 60min hieronta /vuosi**

alk. 192/kk

All In

Himotreenajalle 
 • Rajoittamaton määrän treenejä /kk
 • Oma valmentaja
 • rajaton Open Gymin käyttöoikeus*
 • 1 ilmainen 60min hieronta /vuosi**
 • 1 ilmainen 90min fysioterapiakonsultaatio /vuosi** 
 

alk. 233€/kk

10 x kortti

Sitoutumiskammoisille
 • Treenaa omaan tahtiisi
 • 10 kerran kortti on voimassa 6 kuukautta ensimmäisestä treenistäsi

 250€

*All In paketilla saat salin käyttöä varten kulkutunnukset ja voit käydä treenaamassa myös kun sali muutoin on kiinni.

**Paketteihin kuuluvien hierontojen ja fysioterapioiden lunastamiseksi sinun täytyy ostaa vähintään 3kk paketti kerralla ja sitoutua vuoden asiakkuuteen.

UUDEN ASIAKKAAN ETU!
Tule testaamaan kaksi viikkoa täysin ilmaiseksi.

LAB Workout
koostuu viidestä eri tuntityypistä:

1. Athletic Lab 

Lab Training Teamin perustunti. Tunnit koostuvat monipuolisesta voimaharjoittelusta ja liikkuvuusharjoitteista. Tunneilla on usein mukana myös jonkinlainen sykettä nostava osuus, hiukan viikon ohjelmoinnista riippuen

2. Strength Lab

Voimaharjoittelutunti, jonka aikana keskitytään monipuolisesti eri voiman osa-alueiden kehittämiseen. Kehitettävät ominaisuudet vaihtelevat käynnissä olevan ohjelmointijakson mukaan. Pääpaino on alaraajoissa, mutta lähes joka treeniin mahtuu myös ylä- ja keskivartaloa vahvistavia harjoitteita.

3. Cardio Lab

Näissä treeneissä keskitytään tietyn sykealueen kuormittamiseen ja/tai erilaisten intervallien kautta kestävyyden kehittämiseen. Tunnit ovat usein melko korkean sykkeen treenejä, mutta välillä tehdään myös pitkäkestoisia matalamman sykkeen treenejä.

4. Mobility Lab

Tunneilla keskitytään aktiivisen liikkuvuuden kehittämiseen. Kehitämme voimaa nivelten liikelaajuuden ääressä. Tämän tyyppinen harjoittelu todistetusti parantaa urheilullisia ominaisuuksia ja auttaa sinua välttämään lihas- ja jännevammoja, jotka johtuvat liian heikosta lihashallinnasta. 

5. Movement Lab

Tunnit haastavat voimantuottoa, keskivartalon hallintaasi ja liikkuvuuttasi. Tunneilla paljon käytetty Redcord on norjalaisten fysioterapeuttien kehittämä suspension training -väline, jolla harjoitteet tehdään kahden toisistaan erillisen köyden varassa. Tämä tekee harjoittelusta hyvin paljon haastavampaa kuin esimerkiksi tavallinen kehonpainoharjoittelu. 

Treeniajat:

LAB Workout -treenejä järjestetään viikon jokaisena päivänä. Treenit varataan etukäteen käyttäen WOD-connect sovellusta. Saat ohjeet treenien varaamiseen, kun aloitat treenisi. 


LAB Workout aikataulu 2024

“LABin treeneissä on aina hyvä meininki ja valmennusosaaminen on huipussa, apua saa aina tarvittaessa. Tunnit on monipuolisia ja motivoivia. Treenin jälkeen on aina voittaja fiilis!”
- LAB Workout -treenaaja
Helsinki Athletic Lab on yksityinen kuntosali Punavuoressaa, jossa tarjoamme vaihtuvia yksityis- ja pienryhmävalmennuksia. Juuremme ovat fysioterapiassa ja huippu-urheiluvalmennuksessa. Meille tervetulleita ovat kaikki omasta hyvinvoinnistaan välittävät treenaajat!

Tutustu LAB Workout -valmentajiin:

Ville rapeli

Fysioterapeutti
Fysiikkavalmentaja
Perustaja

EDUARDO RODRIGUEZ

Urheilufysioterapeutti

 

Ella Ikävalko

Fysioterapeutti
Urheiluhieroja

Julien bobet

Fysioterapeutti
Voimavalmentaja

Ella Paananen

Fysioterapeutti
Fysiikkavalmentaja

antti leirimaa

Fysioterapeutti
Urheiluvalmentaja

Tino virtanen

Fysioterapeutti

jani bäckman

Fysioterapeutti
Urheiluhieroja