Valmentava fysioterapia - Parempaa ja kivuttomampaa toimintakykyä


Mitä on valmentava fysioterapia?

Valmentava fysioterapia on tapa kuvata fysioterapiaprosessia Labilla. Haluaamme, että ymmärrät meille tullessasi, että olet itse aktiivinen toimija omassa kuntoutuksessasi. Meillä fysioterapeutti toimii kanssasi aina yhteistyössä ja kuntoutussuunnitelma luodaan yhdessä asiakkaan kanssa. Tavoite on, että sinusta tulee oman kehosi asiantuntija ja pystyt tulevaisuudessa ratkomaan omaan terveyteesi liittyviä haasteita paremmin, kuin enne tuloasi Labin asiakkaaksi.
 

Meille Labilla on tärkeää, että kuntoutamme ihmisiä, emme vammoja. Tämä tarkoittaa sitä, että tullessasi vastaanotolle käymme lävitse monipuolisesti henkilöhistoriaasi ja pyrimme selvittämään mitkä juuri sinua motivoi kuntoutumaan ja mitkä asiat mahdollisesti tuottavat haasteita sinulle. Tämän lisäksi teemme tietenkin tarkat fysioterapeuttiset tutkimukset, jotta saamme mahdollisimman hyvän kuvan siitä, mistä vaivasi mahdollisesti johtuu. Kun alkuhaastattelu ja tutkimukset on tehty siirrytään itse asiaan.

Suurin osa fysioterapiasta meillä tapahtuu kuntosalilla tai jopa omassa lajiympäristössäsi, jos olet urheilija tai aktiivinen liikunnan harrastaja. Haluamme löytää juuri oikean kuntoutuspolun juuri sinulle ja olemme valmiit myös näkemään paljon vaivaa sen eteen, että kuntoudut tekemään taas juuri niitä asioita joita haluat tehdä. Meillä saat myös käydä tekemässä kuntouttavat harjoitteet huippuvarustelulla kuntosalillamme kun kuntoutuksesi sitä vaatii.

Valmentava fysioterapia tarjoaa kuntouttavia palveluita esimerkiksi loukkaantumisiin.
Fysioterapeutti auttaa helpottamaan ja vähentämään oireita ja vammoja sekä auttaa ehkäisemään niiden syntyä.

LABilla fysioterapian tavoitteena on kehittää ja ylläpitää urheilijan ihanteellista suoritus- ja toimintakykyä sekä parantaa terveyttä ja hyvinvointia.

Fysioterapia alk. 99€/ tunti.

Meillä on kokemusta urheiluvammojen ja liikkumiseen liittyvien vaivojen hoidosta

Työskentelemme päivittäin erilaisten urheiluvammojen ja ihmisten liikkumiseen liittyvien vaivojen parissa. Meille kaikkein tärkeintä on auttaa sinua voimaan paremmin ja haluamme pitää huolen, että löydämme yhdessä juurisyyn ongelmiesi takana. 

Mitä fysioterapeutti tekee?

LABin fysioterapeutit tutkivat ja selvittävät syyt vaivojen ja kipujen takana, jotta voimme suunnitella parhaan mahdollisen ratkaisun ongelmaan. Laadimme yksilöllisen suunnitelman, joka lähtee aina sinun tarpeistasi ja tavoitteistasi. 

Ensikäynti fysioterapiaan alk. 129€/ 90min.