Mama LAB

Liiku turvallisesti myös raskauden aikana

Mitä on Mama LAB?

Mama Lab on yksityinen fysioterapiakäynti raskaana oleville ja synnytyksestä palautuville naisille. 1,5 tunnin aikana äitiysliikuntaan erikoistuva Ella Ikävalko käy kanssasi läpi sinun tilannettasi parhaiten tukevat treeniliikkeet. Saat konkreettisia vinkkejä kehosi huoltoon ja oikeaoppisen ohjeistuksen, miten treenaat turvallisesti myös raskauden aikana tai siitä palautuessasi. 

1,5 tunnin jälkeen saat yksilöllisen harjoitusohjelman, jota voit tehdä mistä ja milloin tahansa. 

Treeniohjelma sisältää:

  • Lantionpohjaa aktivoivia harjoitteita
  • Keskivartalon vahvistamiseen tähtääviä harjoitteita
  • Kehon eri osia kuormittavia voimaharjotteita
  • Aerobisen osuuden
  • Palauttavan osuuden
Ensikäynti 149€/ 1,5h

Liikkuminen on tärkeää jo raskauden alkuvaiheessa

Kun odottava äiti on terve, liikuntaharrastuksen voi aloittaa raskauden aikana, vaikkei harrastustaustaa olisi raskautta edeltävältä ajalta.

Raskausajan fyysiset muutokset vaikuttavat odottavan naisen toimintakykyyn raskausaikana monin tavoin. Raskaus vaikuttaa elimistön kykyyn reagoida fyysiseen rasitukseen heikentäen sitä.

Miksi Mama LAB?

Mama LAB – valmennus soveltuu raskaana oleville ja synnyttäneille. Harjoitteet tehdään oman voinnin ja jaksamisen mukaan. Mukaan voit ottaa vielä paikallaan pysyvän lapsen.

YKSILÖLLISYYS Jokainen raskaus, jokainen nainen ja jokainen päivä on erilainen. Siksi jokainen saa omaan tilanteeseensa sopivia harjoitteita.

HYVÄ OLO Raskausajan vaivojen helpottuminen ja lieventyminen harjoittelun avulla. Hyvä olo äidillä siirtyy myös vauvaan.

MONIPUOLISUUS Raskausajan liikunta voi, pitää ja saa olla monipuolista. Mama LAB -tunneilla keskitytään voiman, kehonhallinnan, liikkuvuuden ja kestävyyden ylläpitoon, rentouden löytämiseen ja hengitykseen.

PALAUTUMINEN Kun keho on aktiivinen läpi raskauden, synnytyksestä palautuminen on myös helpompaa.